• 青森県五所川原市東町 17-5 商工会館5階
  • 0173-35-2121
  • 月-金 8:30〜17:00

五所川原市インバウンドプロモーションビデオを制作
Aomori Japan “Oh My GOSHOGAWARA!” Promotional Videos

2019年10月07日 投稿者:五所川原商工会議所

東京や京都だけじゃない! 青森県五所川原市には 思わずOh my gosh!と言いたくなる 自然や体験がたくさんあります。 五所川原商工会議所(観光振興委員会)では外国人の皆さんにその魅力を紹介する 3編のショートムービーを制作しました。
Tokyo and Kyoto are not the only great places in Japan! You’ll find yourself saying “Oh my gosh!” here in Goshogawara, surrounded by nature and great experiences. See what makes it so amazing in these three short videos.
不仅仅是东京和京都
青森县五所川原市也让人禁不住想说Oh my gosh!有很多自然和体验。
3个短片介绍了它的魅力

英語版

Part.1 Lake Jusanko/ TachiNeputa (十三湖・立佞武多編)

Part.2 Ashino Park/ Tsugaru Kanayama-Yaki (芦野公園・津軽金山焼編)